Kyllä, me olemme hengissä! Lähestulkoon täysissä voimissakin, vaikka viikonlopun messutapahtumat eri puolella Suomea veivätkin toiminnastamme täysimmän terän. Aluksi kuitenkin raporttia Salaisilta Kekkereiltä, joita myös TM:n syntymäpäiviksi voisi kutsua. Unohdetaan se seikka, ettei tapahtumaa varsinaisesti oltu järjestetty meidän toimestamme eikä meidän kunniaksemme (miksei?!), ja keskitytään siihen, että edustimme kuitenkin tapahtumassa täyttä päätä ja välillä vähän tyhjemmälläkin päällä.

70321.jpg
Etkoilla nautiskelimme spanppaniaa (kts. sanasto), tosin vielä juniori-ikäinen AA:mme tyytyi alkoholittomiin virvokkeisiin. Etkot ottivat paikkansa TM:n kotona, synttärikaakuakin oli tarjolla (herkullista, tietenkin). Overboardgamen tuoksinasta unohdimme vallan lähteä paikan päälle varsinaisiin bileisiin, joten missasimme tyystin tulennielijöitä ja Lovexeja, ja mitä kaikkea siellä olisikaan ollut tarjolla. Drinkkilippujen jakoon ehdimme kuitenkin mainiosti, joten ilostuminen saattoi jatkua ongelmitta.

Kuten alunperin aavistelimmekin, ei tässä tapahtumassa juuri yhteistyökumppaneita näkynyt. Sen sijaan paikalla vilisi täysin vieraita kasvoja, kuka miltäkin alalta. Stobe-miekkonen kävi sentään illan lopuksi ilmaisemassa kunnioitustaan, sovitaan nyt vaikka että kunnioituksesta siinä oli kyse! Tämän touhukkaan herrasmiehen kanssa oli puhetta jopa pienimuotoisesta yhteistyöstä, mutta tärkeämpiin projekteihin ei ihan ketä tahansa toistaitoisia huolita - asia siis jäänee cheerio-lautakunnan sekä AD:n itsensä syvään harkintaan. (Huomatkaa sanassa "toistaitoinen" ERITTÄIN syvä sarkasmin aromi! Herrahan on kuitenkin meille a god [ei ga:wd] omalla sarallaan. Mistä tulikin mieleeni, että muistakaa äänestää Lovexin videota Muuveissa - son Stouben käsialaa se. Viesti MUUVI 7 numeroon 173 005! - maksamaton mainos.)

Takaisin astiaan. Keikan aikana teimme nimittäin jotain todella epätavallista, aivan järisyttävää kaavoista poikkeavaa toimintaa oli se. Yleensähän yksikkömme jököttää tarkkaavaisena siinä neljännen rivin paikkeilla, josta näkee ja kuulee hyvin, ja josta voi esimerkillisesti näyttää mallia uusikoille Overboardin taputteluosiossa.

Vaan ei tällä kertaa.

Tällä kertaa annoimme periksi ja heitimme perinteet romukoppaan, ei neljättä riviä, ei laajaa näkymää bändistä. Ei! Me olimme ETURIVISSÄ! Kaidetta vasten, naamat lavan valoista loistaen, silmästä silmään noita esikuviamme tuijottaen me olimme, lauloimme ja jammailimme. Näytimme esimerkkiä cocktail-huuruisille ei-kollegoillemme. Kas näin se tapahtuu, näettekö, tällä tavalla hommasta otetaan kaikki irti!

Keikka ei ollut aivan täysmittainen, mutta mukavata oli silti. Koskapa ei olis. Jatkot jätettiin tällä kertaa väliin, tai oikeastaan siirrettiin ne seuraavaan iltaan...

Etkot/jatkot: Kyllä/Ei

Sanottua:
"I raise my chair and say here's to you" "Hauska tapahtua" "Lurpatel" "Don't mess with moooom!" "Haluutteko te illuusioita ja unelmoita?!" "Agressiivisia nuo muusikot..."

Kilometrit:
Muutamia, sekä julkisilla että autolla.

Edustus: 59720.jpg59934.jpg59717.jpg59718.jpg59719.jpg

-AD-