LM irrottautui perinteisen mökkijuhannuksen pyörteistä liittyäkseen TM:n ja AD:n sekä parin vierailevan tähden seuraan Himoksen juhannusfestivaaleille, olihan kyseessä niinkin historiallinen tapahtuma kuin allekirjoittaneen 50. keikka! Lievän alkujärkytyksen (juhannusfestivaalit haisevat... no, juhannusfestivaaleille) ja hämmennyksen jälkeen LM paikallisti muun seurueen sekä tapahtumien polttopisteen eli lavan.

Hetken aikaa nautimme virvokkeita sekä hengenravintoa CMX:n keikan muodossa päälavalla, mutta suuntasimme hyvissä ajoin pienempää (!) hittilavaa kohti asettuaksemme taktisen hillitysti hyviin asemiin neljännessä rivissä. Ennen keikkaa törmäsimme rosvosektoriin ja pitihän se kertoa että 50 keikkaa tulee täyteen, sillä seurauksella että tieto uhattiin saattaa myös Markon korviin. Cätyröintiä on siis havaittavissa myös vastapuolella!

Pian keikan alettua kävi tuskallisen selväksi että 4. rivin taktiikka ei tulisi tällä kertaa toimimaan, sen verran tungoksen havinaa oli ilmassa. Niinpä Cheeriot siirtyivät suosiolla taemmaksi, LM ja AD ihan miksausteltalle asti huolehtimaan paikan turvallisuudesta, ennakoiden jo näin aikaisessa vaiheessa tulevaa suojelupoliisin rooliaan. Keikka oli jälleen kerran taattua Poets-laatua ja suupielet venyivät jatkuvasti korvia kohti, mutta siinä vaiheessa riemu vasta repesikin kun Marko välispiikissä osoitti että olihan se tieto mennyt perille. Kiitettyään ensin kaikkia paikalle vaivautuneita (sehän onkin ihan kauhea vaiva tulla Poetsia kuuntelemaan) laulaja pisti Cheerioille weeeee-huudot kurkkuun jatkaen sanoilla: "Ja erityiskiitos meidän cheerleadereille, jotka on 50 keikalla olleet vuosien saatossa mukana". Spiikkiä seurannutta reaktiota on vaikea kuvailla, sanotaanko nyt vaikka niin että kenellekään lähellä tai kaukana olleelle ei jäänyt epäselväksi ketä nämä mainitut cheerleaderit ovat...

Huutamisen, hyppimisen ja halailun jälkeen loppukeikka seurattiin "ei tiedä miten päin roikkuis" -fiiliksissä, hymy herkässä. Pienen jälkisammuttelun jälkeen LM lähti huristelemaan takaisin mökkielämän pariin TM:n ja AD:n jäädessä nauttimaan leirintäalueen juhannustunnelmasta. Kotimatka sujui tyhjästä autosta huolimatta onnellisuuden aallonharjalla juhannusyön taiasta ja hienosta musiikista nauttien.

Etkot/Jatkot: ei/heittoteltta!

Kilometrit: LM autolla 100, TM autolla 540, AD bussilla 60 + junalla 210 + autolla 270

Sanottua: "Erityiskiitos meidän Cheerleadereille jotka on 50 keikalla olleet vuosien saatossa mukana" "Ei voi lopettaa päivätyötä ku tää teiän seuraaminen tulee niin kalliiks" Sanottua leirintäalueella: "Ja Opelin ovet pamahti kiinni..."

Edustus: 59717.jpg59718.jpg59719.jpg

-LM-