Ja niin sitä selvittiin hengissä puolentoista viikon ulkomaanpyrähdyksistä. Paljon on nähty teitä, raiteita, merta ja maisemia, unta on saatu vähän, viinintilkkaa hiukkasen. Kaikki viisi keikkaa olivat uskomattoman hianoja - piti välillä pysähtyä miettimään, että missä vaiheessa tämä touhu muuttui näin isoksi, missä vaiheessa noista pojista kehkeentyi noin upeita esiintyjiä. Ai notta.

Pitäisi varmaan määrätä jokaiselle Cheeriolle oma osuutensa, josta kirjoittaa. Kukin saisi halutessaan kieltäytyä siitä illasta, josta ei juuri mitään muista..

Kuveja keikoista löytyy täältä, lisää tulossa kunhan keritään!

PS: Uusia nimityksiäkin on tehty. AD:n lisänimeksi on siunaantunut WI (Wildlife Inspector, kertoo paikallisesta eläimistöstä pieniä knoppeja sekä tarkkailee alueen linnustot suurella innolla) sekä lisäksi SM (Security Manager, puuttuu tilanteeseen kuin tilanteeseen itseään kohdistuvaa väkivaltaa pelkäämättä).

Joukossamme lähes alusta lähtien matkaillut ja pyöriskellyt Tuitu on saanut viimein Cheerio-arvonimen. Tästä päivästä lähtien tsiksi tunnetaan nimellä WC, Wool Coordinator. Myös nk. Cheerio-perhesuhteisiin liittyen lempinimeksi soveltuu Godmother.

-AD-