64042.jpg
Vaasan aamu aukesi Cheerioiden länsi-Suomen yksikölle ankeana. Kahden hengen peti ei ollut riittävän aakee eikä laakee kolmelle naiselle, joten yksi oli yön aikana kimmonnut parin sentin paksuiselle patjalle koisaamaan. Ja totta hitossa sen huonoimman pedin sai kuski. AD:han ei virvokejuomauniltaan herää maailmanloppuunkaan, joten herätteleminen olisi ollut varsin turhaa - jos LM sellaisia puuhia tohtisi edes ystävällisyyspäissään harrastaa.

AA oli sen sijaan hiukan pirteämpi, huolimatta aamuyön Antti Tuisku -sessioista ja ylimääräisen henkilön pikavisiitistä huoneistoon. Niinpä oli pakko vanhemman polvenkin siitä virkistyä ja suikkia ripsivärit tärisevin käsin muljottimiin. Kengät jalkaan ja Vaasan loskaiseen keskustaan pyörimään, tarkoituksenamme löytää pehmoeläimiä lavalle heitettäväksi. (Pitäähän jokaisen rokkitähden kokea jossain vaiheessa elämäänsä nk. boyband moment).

Tapasimme pikaisesti ennen lähtöä myös jatkoilta tutut ystävämme, halailua ja naureskelua, käheitä ääniä ja rutosti vesipulloja. Sitten autoon ja baanalle, Jyväskylään kun oli vielä matkaa.

Sitten seurasikin sarja sekavia tapahtumia, jotka huipentuivat muutaman kymmentä kilometriä ennen Jyväskylää Potf-bussin ohittamiseen ja naurunremakkaan. Lätkäisimme kuljettajaa varten takaikkunaamme kyltin "EINARI HANAA", ja siitäkös riemua riitti. Koko homma on luonnollisesti videoitu, pitää katsoa jos joskus julkistaisimme "High Speed Einari chase" -dvd:n..

Lutakko, pitkästä aikaa! Pikaisten forum-treffien ja puhelimien unohdus-sekoilujen jälkeen (juu, ei oo prosessit nyt hallussa!) pöristimme tuon rokkipyhätön pihaan samoihin aikoihin kuin idolimmekin (tietty). Merirosvo-Peten halailua ja lämppärin pällistelyä, pari lasia tasoittavia olusia ennen keikan alkua.

Viimein pamahtivat Poetsit lauteille. Hiihaaaaa mikä meininki! Hullu yleisö, yhteislaulut ja Ollin synttäri-nallesade, PAAALJON ONNEEAAA VAAAAN!!!! Maaninen kiilto silmissään yksikkömme joraili messissä, lauloi ja kuvasi videopätkää minkä kerkis. Aivan loistava keikka, AIVAN loistava.

Pienien jatkosäätöjen jälkeen aika kiltti feidaus hulinasta hiljaisuuteen. AD koki vielä hienoja bussispiikkejä ennen yöpuulleen kapuamista.

Etkot/jatkot: tavallaan/tavallaan ei

Sanottua: "Mä en muista meidän biisien nimiä?!" "Sun ei kyllä kuuluis olla täällä.." "Hyvät matkustajat bästa passagerare, det här är Kenneth.." "..jos on jotain kysyttävää, älkää minulta kysykö."

Kilometrit: (luulen, että LM:n pitää täydentää tämä kohta?) Ja LM:hän täydentää: autolla 570 km  AD, AA ja LM

Edustus: 59718.jpg59934.jpg59719.jpg

-AD-