Vuoden 2007 keikkakausi avattiin iloisissa merkeissä Lappeenrannassa, jonne Cheerioiden vanavedessä matkasivat myös ikioma Tuitumme (a.k.a. WC, Wool Coordinator) ja yhteistyökumppani Kati (a.k.a. Jewelry Associate). Tällä kertaa uskollinen Morphmobiili jäi vielä viettämään keikkataukoa ja pakkasimme koko akkalauman tilaihmeeseen nimeltä Opel Zafira. Lähes kahden kuukauden keikkavaje oli tehnyt tehtävänsä: Cheeriot puhkuivat intoa, innostunut puheensorina täytti auton ja naurunremakat tavoittivat jopa täyteenahdetussa tavaratila-takapenkkiyhdistelmässä kököttäneet Juniorin ja TM:n. Matka päämäärään sujui siis lepposissa tunnelmissa ja musiikin lisäksi puhuimme paljon myös kodinhoitoon liittyvistä asioista kuten pyykkäyksestä, joka tällä kertaa sai hiukan uuden merkityksen. Noh, se siitä. Sanottakoon vaan, että Cheerioiden juttuja kuunnellessa saattavat rock-musiikotkin punastua.

TM oli viettänyt koko tammikuun tutustuen Etelä-Amerikan matkailutarjontaan ja tästä syystä LM:lle siunaantui omien tehtäviensä lisäksi myös muutama travelmanagerointinakki. Reippaalla logistiikkaekspertillä ei kuitenkaan mennyt sormi suuhun näinkään vastuullisen tehtävän edessä. Hän oli hoitanut Lappeenrannan majoitusasiat viimeisen päälle hyvin ja Cheerioille oli varattu legendaarinen bailupaketti Sokos Hotel Lappeesta. Mikä olisikaan ollut parempi tapa aloittaa uusi pelikausi kuin nauttia huonehintaan kuuluva pullollinen shamppanjaa parhaassa mahdollisessa seurassa! (ja...meillä oli kolme huonetta!) Viralliset kaudenavayskilistelyt suoritettiin illallispöydässä ennen keikkaa sound checkin ollessa käynnissä Doriksessa.

Vuoden ensimmäistä keikkaa oli odotettu innolla ja vähintään yhtä paljon iloitsimme jälleennäkemisestä sivupersoonien kanssa. Rosvosektorin kokoonpanon pieneneminen toki suretti, mutta elämä, ja nappikauppa jatkuvat.

Keikan alkaessa Doris oli täyttynyt ääriään myöten ja ainakin muutama Cheerio väitti muistavansa paikan edelliskesän Lappeenranta Festivalsin jatkoilta. Laumamme hajaantui eri puolille yleisöä turvallisuus- ja äänentoistoteknisistä syistä. Miksausta testailtiin niin lavan edessä vasemmalla, kuudennessa rivissä keskellä kuin loppukeikasta saniteettitiloissa yökerhon perällä. Soundit olivat kohdallaan ja visuaalinen puolikaan ei pettänyt odotuksia. Markon tukka oli HYVÄ ja piste. Fire hienoine introineen toimi loistavasti aloitusbiisinä ja jonkin aikaa soittolistalta pois ollut Everything Fades kuulosti todella hyvältä ja...nostalgiselta! Yleisö oli hyvin mukana, ikävä kyllä myös ne kolmen promillen kerholaiset ja mystisesti aina TM:n eteen löytävät yltiörakastuneet parit, joiden ympäriltä muu maailma katoaa ja Don't Mess With Mekin on hidas... Yleisöpoliisi taas äänessä! (Itse kun emme ikinä riehaannu ja häiritse muuta yleisöä!)

Bailupaketin henkeen kuuluen juhlat jatkuivat myös keikan jälkeen ja Cheeriot siirtyivät aika nopeasti yläkerran hotellihuoneeseen jatkotoimenpiteitä varten. Maistellessamme uutta lemppariviiniämme Tandarraa evaluoimme tuttuun tapaan keikkatapahtumat ja jatkoimme kodinhoitoon liittyvien kysymysten äärellä. Aamuyön tunteina siirsimme jo kuitenkin ajatukset seuraavaan päivään ja päätimme yhteistuumin nukkua hetken ennen lähtöä kohti lauantain keikkapaikkaa, Juvaa!

Etkot/Jatkot: kyllä/kyllä

Kilometrit: 230 autolla

Hahmot: teh Pants, bolivialainen bändi, rukkaset, Björn Borg-mies, hattaraparta, TM:n uusi sivupersoona Sanjay, "Katri"

Suosittelut: Sokos Hotel Lappeen ravintola Casanova (Mustan Pekan pihvi!)

Sanottua: Oho! Moooi.... (aika useaan otteeseen), "Hybridisointu! Kato tos!"

Ilmiöitä: Cheerioiden oma United Colors of Benetton-mainos

Edustus: 59717.jpg 59718.jpg 59719.jpg 59720.jpg 59934.jpg395544.jpg

-TM-