"Yhdelle heistä ei riittänyt Äänekoski; ei riittänyt Savonlinna...Levottomat 4: "Kun kaksi keikkaa viikossa ei riitä!" Vieroitusoireet välttääkseen Cheerioiden Pohjois-Suomen vastaava TM jatkoi matkaa Savonlinnasta Oulun loppuunmyytyyn Qstockiin. Tällä kertaa hänen ei tarvinnut turvautua LIFTiin sillä ystävällinen Forum-tuttu Tiina antoi kyydin Iisalmeen, josta paikallinen metsämies poimi TM.n kyytiin ja hurautti suoraan Ouluun, tuohon Pohjois-Suomen vetovoimaiseen osaamiskeskukseen.

Qstockin lauantain esiintyjäkaarti oli kunnioitusta herättävä. Oli Mokomaa, Egotrippia, Lapkoa, Motörheadia ja sellainenkin suuruus kuin I Was a Teenage Satan Worshipper. Mitäs noista; TM saapui tyylikkäästi festarialueelle klo:21.45., kuunteli Poikien keikan, tsekkasi bajamajamiksauksen, joi siiderin ja katosi Oulun yöhön paikallisine henkivartijoineen n. klo: 23.30.

Keikka kuulosti hyvältä ja myös AD sai siitä osansa istuessaan terdellä Helsingissä. Puhelinmiksaus toimi! Muut Cheeriot olivat toki hengessä mukana nauttiessaan netissä olleesta live-taltioinnista. Tuskinpa kuitenkaan bongasivat yleisön joukosta TM:ää, joka tällä kertaa seurasi keikkaa hillitysti Kiffen miksauskopin kupeessa. Keikkailu on kyllä tylsää ilman muita Cheerioita...nyyh. Poetsit soittivat Rantalavalla, jonka eteen oli tuppautunut sen verran paljon porukkaa, että keikkapoliisi olisi nähnyt Pojat mieluummin Päälavalla. Ensi kerralla sitten. (Tänä vuonna piti päästää Päälavalle sellainen aloitteleva rock-kokoonpano kuin Motörhead...Onnea ja menestystä vaan heille! Mukava tuo tuollainen musiikkiharrastus). Biisilista oli vanha tuttu aiemmilta festareilta ja muutenkin Prosessi eteni vanhan hyväksi havaitun kaavan mukaan: keikka, bajamajamiksauksen tsekkaus (varmuuden vuoksi), olutteltta... ja pois. Ilta jatkui mukavissa merkeissä kaupungin yössä ja miellyttävästä Oulu-kokemuksesta huolimatta TM:n viikonloppusuunnitelmat muuttuivat äkisti ja lauantaina hän löysikin itsensä junasta matkalla Seinäjoen Vauhtiajoihin... Siinäpä aihetta Levottomat Vitoseen!

Kilometrit: Savonlinna-Oulu autolla 470 km, Oulu-Seinäjoki 350 km junalla.

Sanottua: Jotain varmaan juteltiin Oulun murteella...

Edustus: 59717.jpg

-TM-