The Cheerios

59717.jpg Oranssi edustaa Cheerioporukan Travel and Catering Manageria. TM on luonteeltaan tomera, siisti ja järjestelmällinen. Hän taitaa vieraita kieliä eikä mene hämilleen edes Tanskassa.

59718.jpg Vaaleanpunainen edustajamme on porukan virallinen Logistics and Ground Transportation Manager. Hempeä väri kielii myös hempeästä luonteesta sekä lempeästä asenteesta kanssaihmisiin. LM pitää ranskalaisista, mutta ei hampurilaisista.

59719.jpg Punaisen värin takaa löydämme Art Directorin. AD on usein myöhässä, eksyksissä tai sekaisin päivistä, mutta on nainen paikallaan, kun halutaan luoda jotain toimintaamme liittyvää oheistuotetta.

59720.jpg Pirteän turkoosin nimissä toimii ikioma Process Managerimme. PM:llä on mahtavan sarkastinen huumorintaju, jolla hän oivasti piiskaakin yksikkömme tehokkaaseen toimintaan.

The Junior

59934.jpgKeväänvihreän värikseen poiminut Audiovisual Apprenticemme reissaa mukana vain mehukesteille ja ulkoilmatapahtumiin, sillä ikää ei vielä savuisiin juottoloihin ole. AA istuu tehtäväänsä kuin nenä päähän: neidistä irtoaa sekä ääntä että kuvaa.

The Godmother

395544.jpg
Joukossamme lähes alusta lähtien matkaillut ja pyöriskellyt Tuitu on saanut viimein Cheerio-arvonimen. Käsitöihin perehtynyt kummitätimme kulkee nimikkeellä Wool Coordinator eli WC. Ametistinlila koodiväri kertoo paitsi mieltymyksestä kyseiseen korukiveen myös salaperäisestä ja voimakkaasta luonteesta