60017.jpg
Lukuunottamatta Travel and Catering Manageria yksikkömme pääsi paikalle kiitettävästi. Ilta aloitettiin Process Managerin asunnossa, nautiskelimme Olde-sedältä saamaamme shampanjaa sekä hieman muutakin virvoketta (lapsille limua). Kokoukseemme osallistui hyvän sijainnin vuoksi paljon muutakin Potf-yhteisön jäsenistöä.

Nosturissa tapasimme hieman lisää kollegoitamme sekä bändin henkilökuntaa. Myös videoguru Stobe pyörähteli paikalla (osoitimme kunnioitusta humaltumalla hieman lisää). PM bongasi väkijoukosta mahdollisesti lupaavan yhteistyökumppanin, ja neuvottelikin yhteisistä projekteista aamun tunneille asti - suusta suuhun. LGTM:n sekä AA:n kanssa sen sijaan edustimme yksikköämme huolella: tukat sotkuun ja eturiviin!

Poikien keikka oli parasta pitkään aikaan. Innostuimme aivan mahdottomasti, hommahan toimii! Rento meininki, uusia biisejä, hauska tunnelma yleisössä. Kyllä sitä sai taas tyytyväisenä patsastella, että kattokaas nyt, meijän pojat.

Jatkotoimenpiteisiinkin ryhdyttiin. Daddy liittyi seuraamme Jalopullon kanssa, ja siitähän se ajatus sitten lähti. Tarkoitus oli palailla PM:n kämpille, mutta taksipalvelu ei suvainnut noutaa edustajiamme pitkän odottelunkaan jälkeen. Niinpä päätimme hieman promotoida toimintaamme jakamalla aulasta napattuja näytesalmiakkipusseja mm. Antti Tuiskulle. Kun pirssiä ei kuulunut, horjahdimme iloisesti Daddyn kämpille jatkamaan. Myös Teuvo liittyi seuraamme, ja loppuyön seurasimmekin innokasta musiikkiaiheista keskustelua viinaksia siemaillen.

Etkot/jatkot: Kyllä/kyllä
Sanottua: "KÄKUNG!" "Mä en nyt oo ehtinyt tiskata.." "Mä hoidan tässä mun parisuhdetta." "Olinko mä elekantti?" "Antti, ota salmiakkia!" "Heitätteks te meidät sillä limusiinilla kotio?"
Kilometrit: Bussikilometrejä AD 10km, PM 8km, autoilua LGTM 10km.
Edustus:
59719.jpg59718.jpg59934.jpg59720.jpg

-AD-