Muutaman sadan kilometrin ajelun jälkeen saavuimme vihdoin Suomen aurinkoisimpana kaupunkina mainostettuun Vaasaan (mainoksen todenmukaisuudesta voidaan olla monta mieltä, toim. huom.), majoituimme loistokkaaseen Omena-hotelliin ja lähdimme tutustumaan kaupungin virkistäytymismahdollisuuksiin sekä pistäydyimme paikallisessa ravitsemusliikkeessä ollaksemme keikalla täysissä niin ruumiin kuin sielunkin voimissa. Palasimme vielä hotellihuoneeseen virittäytymään oikeaan tunnelmaan tulevaa keikkaa varten, ja vasta lähempänä puoltayötä suuntasimme AD:n kanssa kohti Hullu Pullo -kapakkaa AA:n jäädessä hotelliin. Edellisvuoden kokemuksia muistellen odotin kauhulla keikkapaikan nimensä veroista meininkiä ja olin iloisesti yllättynyt kun meno olikin piirun verran rauhallisempaa.

Vain hetken virvokkeita nautittuamme aloittivat salskeat nuoret muusikkomiehet mahtavan keikan, joka hakee tunnelmassa vertaistaan. Bändi ei ainoastaan kuulosta paremmalta kuin koskaan, vaan meno lavalla on myös itsevarmempaa ja rennompaa, jos se nyt ei ennenkään ole järin haparoivaa tai jäykkää ollut. AD:n keskittyessä kuvaajan velvollisuuksiinsa allekirjoittanut hoiti yhteydenpidon muihin cheerioihin (nk. kommunikaation aallonharjalla), vaikkakin puhelinlähetysten äänenlaadussa on vieläkin parantamisen varaa.

Keikan jälkeen tapasimme forumilta tutun Carpe Diemin sekä tutustuimme AD:n johdolla muutenkin paikallisväestöön. Ja niinhän siinä kävi että jatkotoimenpiteisiin oli pakko ryhtyä, jallun ja muiden virvokkeiden voimalla, välillä kitaran säestyksellä. Kun keikkapaikan henkilökunta rupesi hermostumaan valomerkin jälkeen paikalla lorvivaan porukkaan siirryimme kohti hotellia jatkojen jatkoille ja jatkojen jatkojen jatkoille. Nukkumaan menimme todella aikaisin, kellon viisarit olivat hädin tuskin ohittaneet aamukuuden. Varsinkin näin logistiikkamanagerin ominaisuudessa äärettömän viisas päätös, olihan seuraavana päivänä edessä lähes kolmensadan kilometrin ajo Vaasasta Jyväskylään.

Etkot/jatkot: kyllä/kyllä

Sanottua: "Toi on se huuto mitä se on pelänny koko ikänsä." "Syleillään!" "Turrrku tanska turrrku tanska tam-pe-re" "Näin mä hurmaan ne *letinheitto*" "Mä meen kattoon teiän blogia..."

Kilometrit: autolla n. 430 km AD, AA ja LM (Huom. paluumatkan kilometrit vasta seuraavassa merkinnässä, koska seuraavana päivänä matka jatkui Jyväskylään ja vasta sieltä takaisin kotikonnuille)

Edustus: 59719.jpg59718.jpg

-LM-