AD:n ja LM:n reissatessa Lontoossa olivat kotimaan kamaralle jääneet TM ja PM innoissaan Keravan keikasta, joka aiemmin oli peruttu Markon ollessa sairaana. Valmistelut Keski-Uusimaan ja Panama Jackin valloitusta varten aloitettiin jo hyvissä ajoin Kouvolassa värvätessämme Kymenlaakson jaostomme mukaan keikalle ja Etkoille. Viralliset Etkot järjestettiin Cheerioiden Pääkonttorilla TM:n kotona ja paikalla oli tuttu, hyvin naisvoittoinen, PotForum-poppoo. Illan mittaan houkuttelimme mukaan myös TM:n luona majailevan ulkomaalaisvahvistuksen, jota kylläkin huoletti lähteä keikalle "esikaupunkialueelle". Vakuutimme Keravan olevan vallan rauhallinen ja turvallinen...ööö...kesäkaupunki!

Koska LM oli tutustumassa Lontoon logistillisiin ratkaisuihin (3 päivän turistilipulla) jouduimme turvautumaan VR:n palveluihin ja matkustimme Keravalle leppoisasti lähijunalla nollatoleranssia uhmaten. Keravalla turvauduimme paikallisten apuun etsiessämme Panama Jackia ja sekavista ohjeista huolimatta löytyi se viimein Suomen pisimmän kävelykadun varrelta. Ennen keikkaa tervehdimme tapamme mukaan Rosvosektoria (ks. sanasto) ja tapasimme kaksi uutta yhteistyökumppania. Iloinen Handelsbankenin jaosto liittyi seuraamme ja myöhemmin keikalla ilostutti niin TM:ää kuin bändiäkin sponsoriserpentiinein. Cheeriot kiittävät yhteistyöstä ja toivovat sen jatkuvan samoissa merkeissä! Tackar och pockar.

Perussakki valtasi lavan etuosan hyvissä ajoin ja oli revetä liitoksistaan keikan päästessä käyntiin Locking Up the Sunilla. Loistava aloitusbiisi!! Siitä keikka etenikin sitten tuttuun tapaan esim. Gravityn, Deliciousin ja Carnival of Rustin tahdeissa. Vapputunnelmiin alettiin päästä sponsoriserpentiinien myötä vaikka Marko ymmärsikin moisen paperinarun käyttötarkoituksen vähän väärin ja yritti hirttää Ollin. "Me ollaan nyt, pojat, vähän huolissamme bändin yhteishengestä. Meidän mielestä, pojat, teidän pitäis vähän skarpata". Onneksi tilanne kuitenkin raukesi, uhreilta vältyttiin ja soitto sai jatkua. Keikan lopussa saimme vielä nauttia "vanhoista" helmistä ja Illusion & Dream kuulosti niin hyvältä, että tällä kertaa jäimme poikkeuksellisesti kuuntelemaan sen lavan eteen emmekä menneet testaamaan vessamiksauksen laatua. Pahoittelut tästä Kiffelle, joka oli nähtävästi pistänyt parastaan. Porissa (ja Turussa ja Raumalla...) uusiksi Kiffe!

Jälkipuinti lähti jokseenkin hitaasti käyntiin mutta lähtipä kuitenkin. Rosvosektori liittyi mukaan juhlintaan, valloitimme tanssilattian ja näytimme keravalaisille kuumia koreografioita kompensaatioksi siitä, että PyramiF jäi (taas...) tekemättä. Kahdella Cheeriolla olisimme toki voineet kokeilla ToteemiFia...

Pilkun tullessa hyvästelimme Kouvolan jaoston ja suuntasimme taksitolpalle osaamatta edes aavistaa mikä siellä odotti. Pirssiä odotellessamme vietimme Jatkoja keinulautaillen, jonka jälkeen meinasimme joutua tappeluun. Yksi Keravan Kolli, oiskohan ollut itse Rane, alkoi haastaa riitaa mutta leppyi, kun vakuuttelimme, että meillä ei ole mitään häntä, saatikka sitten Keravaa vastaan. Loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsimme vihdoin myös taksiin, joka aamun jo sarastaessa kuljetti meidät turvallisesti Helsinkiin. Olipahan taas mukavaa. Kiitokset Pojille keikasta ja yhteistyökumppaneille viihteellisestä illasta!

Etkot/Jatkot: Kyllä/Ei sanan varsinaisessa merkityksessä

Kilometrit: 30 km lähijunalla, 30 km taksilla

Edustus: 59717.jpg 59720.jpg

-TM-