Vappu tuli, vappu meni! Cheerioilla se noudatteli perinteistä kaavaa: Vappuhuiskat ojoon ja Espalle! Teemaväriset huiskamme heiluivat musiikin tahdissa ja loistava koreografiamme ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi. Lämmin ja aurinkoinen sää oli toki houkutellut muitakin leppoisan poppimusiikin ystäviä Esplanadin puistoon ja missiomme päästä neljänteen riviin katkesi Kiffen teltan kohdalle kauas lavasta. Se ei tahtia haitannut ja nautimme täysin rinnoin niistä neljästä kappaleesta (Locking Up the Sun, Delicious, Carnival of Rust ja Lift) jotka poijjaat ilmoille kajauttivat. Espalla oli karnevaalitunnelmaa ja mikäs olisi ollut parempi avaus kesän festivaalirumbaan!

Keikan jälkeen tapasimme Kouvolan jaostomme edustajat ja muitakin Forum-naamoja. Espalta jatkoimme matkaa perinteisiin vappubileisiin TM:n residenssiin, jonne tiensä löysi myös paljon muuta juhlakansaa. Ilta kului iloisissa tunnelmissa hyvästä seurasta ja suhteellisen tujusta boolista nauttien. Travel and Catering Manager lupautui jakamaan boolireseptin rakkaiden lukijoidemme kanssa. Tässä se tulee:

Tuju Vappubooli

- Spriteä

- Kaunis punainen väri saadaan aikaan lisäämällä Spriteen Passoaa ja Mansikkalikööriä

- Jos (ja kun) boolista tulee liian punaista, voidaan sitä laimentaa Koskenkorvalla tai muulla kirkkaalla (koska Sprite on loppu)

- Sattumoiksi manzikoita

Suhteet? Fiilispohjalta!

Eikä tule krapulaa! LM syyttäköön Breezereitä vappupäivän päänsärystään…

Etkot/Jatkot: Kyllä/Kyllä!!

Kilometrit: Muutamia julkisilla ja kävellen

Edustus: 59717.jpg 59718.jpg 59719.jpg 59720.jpg 59934.jpg

-TM-